Inschrijvingen

Inschrijven voor het schooljaar 2023-2024

Hieronder vindt u alle belangrijke data.

Alle info vindt u terug op http://inschrijveninbrussel.be of via het filmpje onderaan de pagina.

Infomomenten online voor ouders: 14 en 16 maart om 19u:
Vragen over de inschrijvingsprocedure | Inschrijven In Brussel

Inschrijvingen voor 1 A/1B

  • 16/05 – 12/06: fysische inschrijving op de school

ou je volgend schooljaar graag je eerste jaar secundair onderwijs starten in het Maria Assumptalyceum en ben je nog niet ingeschreven via de aanmeldprocedure in april? 

Vanaf dinsdag 16/05 (09:00 uur) kan je digitaal inschrijven: via deze link. Je ouders kunnen ook tussen 09.00 en 16.00 uur naar onze school komen waarbij ze geholpen worden om de digitale inschrijving in orde te brengen.

Als er een plaats is in de door jou gekozen richting, dan contacteert de school jou om de inschrijving in orde te brengen.

Als er geen plaats vrij is in de door jou gekozen richting, dan zetten we je op de wachtlijst. Je krijgt dan een bericht dat je op de wachtlijst staat. Als er een plaats vrijkomt, dan neemt de school contact met je op.

Opgelet! Tijdens de vrije inschrijvingsperiode gebeuren de inschrijvingen chronologisch: wie eerst komt, krijgt als eerste een plaats. Er geldt ook geen voorrang meer.

Bekijk hier hoeveel vrije plaatsen er nog zijn in 1A of 1B in de scholen waarvoor je je kind wilt inschrijven.

 

Inschrijvingen voor de hogere jaren (2e – 6e middelbaar)

Vanaf dinsdag 30 mei 2023 (09:00 uur) kan je digitaal inschrijven via deze link. Je ouders kunnen ook tussen 09.00 en 16.00 uur naar onze school komen waarbij ze geholpen worden om de digitale inschrijving in orde te brengen.

Als er een plaats in de door jou gekozen richting, dan contacteert de school jou om de inschrijving in orde te brengen.

Als er geen plaats vrij is in de door jou gekozen richting, dan zetten we je op de wachtlijst. Je krijgt dan een bericht dat je op de wachtlijst staat. Als er een plaats vrijkomt, dan neemt de school contact met je op.

Opgelet! Tijdens de vrije inschrijvingsperiode gebeuren de inschrijvingen chronologisch: wie eerst komt, krijgt als eerste een plaats.

Bekijk hier hoeveel vrije plaatsen er nog zijn in de school waarvoor je je kind wilt inschrijven.

2017 02 03 topteam 2ASO 03